Оприлюднено наказ «Про затвердження Порядку розроблення підприємствами централізованого водопостачання та централізованого водовідведення технологічних регламентів»

Федерація роботодавців комунальної інфраструктури, енергетики та житлово-комунального господарства України повідомляє, що сьогодні Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України оприлюднило проект наказу «Про затвердження Порядку розроблення підприємствами централізованого водопостачання та централізованого водовідведення технологічних регламентів».

Ознайомитися з документом можна на офіційному сайті Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України за цим посиланням →

Проект визначає вимоги до систем збору та транспортування стічних вод, систем транспортування та розподілення питної води. Встановлює положення щодо порядку розроблення, а також внесення змін до технологічних регламентів підприємств, які надають послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Протягом одного місяця з 12.02.24 приймаються усі зауваження та пропозиції від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.